Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Campanya «Pernils solidaris» per a la Junta contra el Càncer de Burjassot

La comissió Lauri Volpi llança un sistema de rifes per a recaptar diners per a la investigació

Components de la comissió en la presentació de la campanya. | VRSANCHO

«A poc a poc, i amb molt de compte, anem recobrant les activitats», diuen en el casal amb les portes ja obertes de bat a bat al públic. La falla Lauri Volpi de Burjassot, dins del seu programa social «Dóna color a la vida-Ara més que mai», ha llançat la campanya «Pernils solidaris» a benefici de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

La iniciativa consistix en la realització de rifes amb un quadrant de100 números en les quals se sortejarà un pernil i una botella de vi. Els cupons tenen un preu de 2 euros. A mesura que vagen completant-se, s’efectuarà el sorteig. El número premiat coincidirà amb les dos últimes xifres del Cuponazo de l’ONCE. Amb antelació, la falla avisarà de la celebració de les rifes. La recaptació s’entregarà «íntegrament» a la Junta Local contra el Càncer, pequè vaja a projectes d’investigació sobre la malaltia.

Des de la comissió del tenor italià agraïxen per endavant a la ciutadania la seua col·laboració en la causa. Les persones interessades a participar en la campanya “Pernils solidaris” poden adquirir cupons per a cada rifa dimarts i divendres, en el casal, a partir de les 18.30 hores.

Compartir el artículo

stats