Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

José Sacristán i Piazzola passaran per l’escenari de tardor del TAMA

El recinte tindrà ja el seu aforament complet o ofereix programació per a tots els públics

Programació de la temporada tardor-hivern al TAMA. | A.A.

La temporada del Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) de la tardor-hivern 2021 recupera el cent per cent d’aforament, amb una capacitat màxima de 713 espectadors i espectadores,dins de la normalitat recuperada determinada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

José Sacristán i Piazzola passaran per l’escenari de tardor del TAMA

La programació de l’últim trimestre de 2021 inclou obres de José Sacristán, Piazzolla, Falla, El Brujo, el Ballet de Moscou, més dels cicles Colors, Volem i Bonic.

José Sacristán i Piazzola passaran per l’escenari de tardor del TAMA

D’aquesta manera, el mes de novembre es troba carregat de teatre i música amb les representacions de l’obra «Família normal» de L’Horta Teatre, i el concert de Tremp dins del 24é Cicle Volem de música en valencià. A més, ahir dia 19 va acollir la representació de «Señora de rojo sobre fondo gris» de José Sacristán (Premi Nacional de Cinematografia 2021) i el pròxim 26 de novembre es fusionara les música del compositor argentí de tangos Astor Piazzolla amb les notes clàssiques de Manuel de Falla en «Latidos de plata y fuego».

Així mateix, cal destacar la participació del TAMA en la coproducció, amb l’Institut Valencià de Cultura, «Júlia» de la companyia valenciana La Dependent, una adaptació de la novel·la homònima d’Isabel Clara Simó. L’escenari del TAMA va acollir els dies 8 i 12 de novembre les proves de la producció, així com la seua preestrena. Mentrestant, el públic podrà gaudir el pròxim 28 de novembre l’obra «Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora» de la companyia La Ravalera Teatre.

La temporada conclourà al mes de desembre amb les obres «Nadal en casa dels Cupiello» de Teatre Micalet el 3 de desembre i «Se canta però no se toca-Live» el dia 10, a més dels tradicionals concerts de Nadal a càrrec de la Unió Musical d’Aldaia, l’Associació Musical Els Majors de l’Horta Sud i la Banda Simfònica d’Aldaia.

Compartir el artículo

stats