Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Aldaia impulsa el festival ‘Aperitius a la Lúdica’ en la piscina d’estiu

La terrassa del recinte torna a omplir-se de música esta tardor i hivern amb la col·laboració dels clavaris

Presentació de «Aperitius a la Lúdica» en Aldaia. | A.A.

L’Ajuntament d’Aldaia torna a donar-li una segona vida a la Piscina Lúdica municipal, convertint-la, aquesta vegada, en escenari d’artistes de la talla de «Yambú», «El Buen hijo» o «Renaldo & Clara». «La iniciativa naix amb l’objectiu de traure-li el màxim rendiment a les instal·lacions municipals i que els veïns i veïnes de totes les edats gaudisquen d’elles en el millor ambient d’oci relaxat i segur», explica Marta Romeu, regidora d’Instal·lacions Esportives d’Aldaia.

Clavaria del Crist

L’activitat comptará amb música en directe, servei de barra en col·laboració amb els Clavaris del Crist, Sant Roc i Fadrines, ludoteca per als més menuts, etc.

Així, el pròxim 21 de novembre es la primera cita dels «Aperitius a la Lúdica» amb l'actuació d'artistes de la localitat amb el grup de reggae «Yambú» i els precediran «Blackbird Trio», la banda de covers de jazz i soul. A més, el recinte obrirá les seues portes als artistes emergents en la sessió de Micros Oberts que se celebrarà durant totes les jornades del festival.

El 12 de desembre tindrà lloc el concert de «El buen hijo» i del valencià d’Àlex Blat. «Renaldo i Clara» i «Guineu» tancaran el cicle el 23 de gener.

Compartir el artículo

stats