Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Torrent baixa el teló de la XIII edició de la mostra de teatre Juan Manuel Ferraro

Coturno Teatre, Pànic Escènic, Atrote Teatre i Teatre Circ han estat les companyines participants en el certamen, que clou amb gran èxit

Cloenda de la mostra Juan Manuel Ferraro. | A.T.

Després de quatre representacions exitoses, l’organització de la Mostra de Teatre Juan Manuel Ferraro, que acaba de cloure la seua XIII edició, ha mostrat la satisfacció per la resposta i per la consolidació del certamen.

La clausura va estar a càrrec del grup Coturno Teatre, com a organitzador principal, que va reunir en el Auditori de Torrent a directors dels grups participants i membres de la corporació municipal així com aficionats i un nombrós públic que es va acostar a presenciar el lliurament de guardons i a gaudir de l’última funció d’un certamen que va començar fa tres setmanes.

Pànic Escènic, Atrote Teatre, Teatre Circ i Coturno Teatre han estat les quatre agrupacions de teatre amateur que han donat vida a la XIII Mostra de Teatre Amateur, Juan Manuel Ferraro. Les obres que es van representar i els seus equips tècnics i artístics van rebre un guardó de part del consistori, «com a mostra d’agraïment per la seva participació i pel seu paper en el desenvolupament de la cultura torrentina». Així ho va expressar la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Susi Ferrer, en el discurs de clausura d’aquesta mostra de teatre amateur.

La Mostra de Teatre Amateur baixa el teló després d’haver oferit quatre obres durant novembre i desembre. «Les picardies de Molière», de Pànic Escènic va ser la peça encarregada d’inaugurar el certamen. «El Quixot en els inferns», muntatge de Atrote Teatre, d’Elx, va recórrer al personatge del Quixot per a oferir una comèdia absurda i dolorosa. «La Tortuga de Darwin», escrita pel reconegut dramaturg espanyol Juan Mayorga, va ser la proposta enginyosa, apassionant i reflexiva portada a escena pel grup Teatre Circ. I, finalment, «Entre dones», de Coturno Teatre es va reservar la jornada final per a posar el fermall a aquesta mostra de teatre amateur, un referent en el món de l’espectacle de la C. Valenciana.

Compartir el artículo

stats