Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alfafar i Paiporta reconeixen al millor alumnat de Primària

Dotze estudiants dels CEIP L’Horta, Lluís Vives, Rosa Serrano i Col·legi la Inmaculada de Paiporta, i quatre dels CEIP La Fila i Orba a més del Centre Vemar d’Alfafar han obtingut una qualificació de 10

La alcaldessa i el regidor de Paiporta amb els premiats. | A.P.

Els consistoris de l’Horta estan promovent actes de reconeixement del seu alumnat amb millors expedients, una tradició en els últims anys que la pandèmia va impedir en 2022.

Els estudiants en el saló de plens de Paiporta. | A.P.

En eixe sentit, la regidoria d’Educació de Paiporta va celebrar un acte de reconeixement per a l’alumnat paiportí guardonat amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic en Educació Primària, que atorga la Conselleria d’Educació.

Els quatre guardonats en Alfafar ambs el seu diploma. | A.A.

El saló de plens de l’Ajuntament de Paiporta ha acollit a l’estudiantat premiat, així com als seus familiars, professorat i comunitat educativa paiportina.

Un total de dotze alumnes dels centres CEIP L’Horta, CEIP Lluís Vives, CEIP Rosa Serrano i Col·legi La Inmaculada, han obtingut una qualificació de 10 en finalitzar els seus estudis en aquest cicle, que els ha fet mereixedors i mereixedores d’un diploma de reconeixement, entregat per l’alcaldessa, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

A Alfafar, l’acte de lliurament de premis ha estat presentat per l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i la regidora d’Educació, Raquel Vidal. També van assistir familiars i docents de l’alumnat premiat, així com altres representants de la corporació municipal.

L’alumnat premiat ha rebut un diploma a l’excel·lència acadèmica i una tauleta com a obsequi a la seua dedicació, esforç i resultats. Els reconeixements han sigut per a Aitana Cebrián, del CEIP La Fila, Mario Albiñana i David Navas del CEIP Orba, i Carlos Corbera, del Centre Vamar.

La regidora d’Educació, Raquel Vidal, va explicar que «l’esforç d’aquests xiquets i xiquetes, les seues famílies i docents és encara més important enguany i per això és necessari reconéixer-lo».

Compartir el artículo

stats