Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La companyia Inesperades guanya el XXXIX Concurs de Teatre Vila de Mislata

La gala de clausura va tenir lloc en el Centre Cultural Carmen Alborch el 10 de desembre on es van otorgar els guardos a les companyies no professionals

Guanyadors del concurs a l’escenari del Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata. | A.M.

El jurat de la trenta-novena edició del Concurs de Teatre Vila de Mislata ha otorgat a la companyia Inesperades Act Teatre, de Quatretonda el guardó a millor espectacle del certamen de teatre en valencià per a companyies no professionals.

Els guardonats es van donar a conéixer el divendres 10 de desembre a la vesprada en el teatre del Centre Cultural Carmen Alborch, en una gala conduïda per grup valencià de músiques del món Ainda Nao i que va comptar amb la presència de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Cultura, Pepi Luján. Així mateix, el jurat va estar compost per Inmaculada Garín Martínez, Verónica Martínez March, Guadalupe Sáez Moreno, Joan Ballester García i Jaime Millás Covas.

D’aquesta manera, la companyia Inesperades Act Teatre va ser la gran protagonista de la nit gràcies a la seua obra «L’inespertat», un text de Fabrice Melquiot dirigit per Victòria Salvador que li va fer guanyar el guardó a millor espectacle del concurs Vila de Mislata

D’altra banda, el grup Sàhara Teatre, d’Elx, que partia també com una de les favorites amb l’espectacle «De polls i altres actors…», va guanyar el segon premi del jurat. En quant al tercer premi, aquest va anar a parar a la companyia La Col·lectiva Imaginària, de València, que presentava la seua obra «Cuirasses». Un accèssit al millor espectacle va rebre també «El rei és mort», de la companyia valenciana L’Alqueria Teatre.

D’altra banda, el grup de Xirivella Jove Companyia de l’Últim Toc Teatre va obtenir el premi de l’espectador gracies a la interpretació «d’El transtorn invisible», text i direcció d’Emili Chaqués.

«La cultura continua viva a Mislata, demostrant que som una ciutat d’oportunitats, amb horitzons i reptes de futur molt importants. Mislata és una porta oberta al talent, al treball d’equip. Aquest concurs ens ha ajudat a voler acostar-nos més a la creació teatral», va declarar l’alcalde de Mislata, Carlos F. Bielsa, al pujar a l’escenari del Centre Cultural per a entregar l’últim premi de la nit, el guardó al millor espectacle del concurs.

Compartir el artículo

stats