Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La infància de Picassent viatja en el temps

El Consell de xiquetes i xiquets participa en una trobada d’Unicef sobre els recursos naturals

Representants de Picassent en l’activitat. | A.P.

Un total de 23 conselleres i consellers del Consell de la Infància i l’Adolescència de Picassent (CIAP) han sigut els protagonistes del viatge en el temps que ha proposat Unicef, amb l’objectiu de conscienciar la població mundial dels problemes que es generen a conseqüència de la gestió dels recursos naturals.

D’entre les activitats , les conselleres i consellers havien de convertir-se en superherois i super heroïnes, els quals, amb els seus poders i la seua mirada crítica posaven l’atenció en aquelles situacions que s’han de plantejar com a prioritàries a l’hora d’enfrontar-nos a la lluita contra el canvi climàtic. Per damunt de tot, l’objectiu de la dinàmica creada era visibilitzar el poder de canvi de cadascuna de les persones i sobretot de la infància, ja que a través dels xicotets gestos s’aconsegueixen grans canvis.

En la trobada semi presencial van participar diversos Consells de la Infància de l’Horta, que representen els municipis de Picassent, Torrent, Quart de Poblet, Mislata, Pobla de Farnals. També de fora de la comarca com Sagunt, a més de les noves incorporacions a Unicef de Bellreguard, Gandia i Carcaixent.

Compartir el artículo

stats