La falla Sants Patrons es va alçar amb el primer premi en la modalitat d’Obra Curta del concurs del teatre faller, mentre que la falla la Plaça es va fer amb el guardó en la modalitat d’Obra Llarga. Finalmentm, la falla Avinguda Reina Sofia va guanyar en la nova categoria d’Obra Juvenil.

Així es va posar de manifest en l’acte de lliurament de premis, la XV Gala de la Cultura, celebrada fa uns dies en l’Auditori, organitzada per la Junta Local Fallera. La gala va estar amenitzada i conduïda per la còmica Carol Tomás.

Sants Patrons va guanyar en obra curta amb «Evaristo i Poquelin, que esteu al cel» i també en escenografia, millor actor i millor direcció (Francisco Ibáñez). El segon premi va ser per a «De remat» de Toledo, seguit de «Spoiler» de Avinguda. La millor actriu d’obra curta va ser Mari Carmen Royo d’Avinguda. Com a secundaris, varen guanyar Emilio Aracil, de Toledo, i Trini Vilata, d’Avinguda.

En obra llargam va triomfar ·El Casament» de la Plaça, que també va obtindre premi a la millor actriu (Loles Martínez) i direcció (Eva Torrent). El segon premi va ser per a «Vodevil» d’Antoni Pardo, i el tercer per a «Peccata Munita» d’Avinguda. Antoni Pardo va obtindre el guardó en escenografia i al millor actor amb (Ernesto Ruíz) i actor secundari (Benito Alonso) mentre que Camí Reial va obtenir premi a la millor actriu secundària (Belén Martínez).

En obra juvenil, Reina Sofia ha guanyat amb «Eixe no era jo», que també obté guardó a l’escenografia, direcció, millor actor secundari (Pablo Vindel), actriu (Paula Garcia)i actor (Jesús Mora). El segon premi el va obtindre «Una casa de bojos» de Sant Roc i el tercer va ser per a Carrer Benemèrita. La millor actriu secundària es Lucia Martínez, de Sant Roc

En infantils, va guanyar «Una de l’Oest» de Sant Patrons, seguida de «La Poma» de Lope de Rueda i de la representació «El soldat trencat» de Sedaví.