La mostra Castell Brick d’Alaquàs, organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació Valenciana Aficionats als Bricks de Lego (ValBrick) va arribar a la seua fi el passat diumenge 16 de gener amb gran èxit de participació. Més de 9.000 persones es van desplaçar al Castell d’Alaquàs per a contemplar i gaudir de la que una vegada més ha sigut la trobada de fans de Lego amb major quantitat de peces exposades i la més extensa fins el moment de tota la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’un balanç positiu de visites que mostra l’èxit d’acollida del muntatge que s’exposa a Alaquàs des de fa 3 anys amb gran quantitat d’adeptes. En el període del 17 de desembre al 9 de gener, en què era necessària la reserva d’entrades, van assistir 6.843 persones. I en els dies de visita, del 3 al 16 de desembre i del 10 al 16 de gener, altres 2.000 persones.

L’exposició ha comptat amb amb centenars de milers de peces de construcció inèdites distribuïdes per la Sala la Nova del monument històric, en les quals han destacat l’originalitat i creativitat ja que són produccions pròpies creades per ells mateixos.

En ella van participar més de 30 persones membres d’aquest col·lectiu i va ser distribuïda en sis sales amb més de 20 muntatges de temàtiques diferents amb composicions pròpies. En ella es podia trobar el Castell d’Alaquàs així com una representació de diferents ciutats i monuments del món.