Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mariano Benlliure i Mestre Lope de Burjassot visiten els seus monuments

Sergio Lis i Carlos Herrera varen obrir els tallers a la comissió de l'Empalme y Francisco José Dauder y Cristian G. Carrasco a la del compositor

Visita a un dels tallers.

“Estem esperant que arribe març per a vore-les en el carrer en tota la seua esplendor”. La falla Mariano Benlliure de Burjassot visità diumenge pel matí els seus artistes. Primer es dirigiren al taller de Sergio Lis Abril, encarregat del disseny i muntatge del monument major. La composició té com a lema “Gulliver en el país de Filldeput” y els seues ninots i remats “estan a punt de ‘plantà’”.

Després, en el taller de Carlos Herrero Muria, la comissió del barri de l’Empalme disfruta veent el treball –“molt avançat”– de la falla infantil. “Esfèrica” n’és el lema. La matinal fallera conclogué amb una paella en el casal.

La falla Mestre Lope a les portes del taller. V.Ruiz Sancho.

“Quines ganes tenim de vore-les plantades!” Els artistes fallers de Mestre Lope reberen diumenge per la vesprada, en els seus tallers, la comissió de Burjassot amb les seues falleres majors al davant, Yasmina Ferrer i Lucía Pastor, i els presidents, Germán Sorlí i Carlos Pastor, per a mostrar-los els treballs d’eixes dos obres que no tardaran a resplendir en les immediacions del casal. Amb el lema “Seguim fent festa”, Francisco José Dauder Estopiña s’està ocupant del monument major. Per la seua part, amb el lema “Fent equip”, Cristian G. Carrasco plantarà l’infantil.

D’altra banda, la falla del cèlebre compositor, per gentilesa de la tenda La Merceria, ja té muntat el tradicional aparador que precedix a l’acte de presentació de les seues màximes representants i corts d’honor. Serà el pròxim dissabte, en el Centre Cultural Tívoli, a partir de les 21.30 hores.

Compartir el artículo

stats