Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El col·legi Sanchis Almiñano d'Alaquàs tindrà un nou gimnàs

La construcció és una de les últimes obres previstes en el Pla Edificant

Visita de l'alcalde al centre. A.A.

Les obres per a la millora i adequació dels centres educatius públics emmarcada dins del "Pla Edificant", projecte de la Conselleria d'Educació en coordinació amb l'Ajuntament d'Alaquàs, arriben a la seua recta final.

L’alcalde Toni Saura junt al regidor d’Urbanisme Jaime Marqués, a més dels tècnics i membres de la direcció del CEIP Sanchis Almiñano d’Alaquàs es donaven cita al pati del col.legi per comprobar de primera mà l’evolució de les obres per a la construcció d’un gimnàs de vora 360,00 metres quadrats. Està previst que la instal.lació compte amb un espai destinat als vestuaris, magatzem i despatx.

Les obres es completen amb la recent instal.lació d’una zona de jocs, la incorporació de dues porteries i quatre canastres per a la pràctica de bàsquet, així com la creació de noves zones verds. Entre les equipacions i actuacions que ja han sigut executades al centre educatiu dins del pla es troba la instal.lació de calefacció a l'edifici infantil, la substitució de finestres, la instal.lació de fibra óptica a més d´un ascensor i la reforma de banys en l'edifici de primaria, entre altres intervencions.

Saura s’ha mostrat satisfet amb aquesta actuació, que es suma a les ja executades en casascun dels centres educatius que van fer arribar les seues peticions de millora al consistori. Uns treballs que tenen per objectiu continuar garantint el benestar de l’alumnat.

Compartir el artículo

stats