Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Consell de la Infància de Catarroja trasllada a l'ajuntament les conclusions de l'Observatori

La corporació municipal ha pres bona nota de les demandes del CMIA que prompte podran comptar amb un espai en la futura casa de la Joventut

Els membres del Consell de la Infància de Catarroja al Saló de Plens de l'Ajuntament.

El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Catarroja (CMIA) ha traslladat en primera persona als regidors i regidores de la corporació municipal les conclusions de l'Observatori de la joventut. Les i els integrants del CMIA han comunicat totes les impressions que han recollit en l'estudi buscant transformar des dels receptors de les accions, les polítiques que es fan a l'Ajuntament de cara a la joventut del municipi.

Aquesta presa de contacte ha tingut lloc en el saló de plens de l'Ajuntament de Catarroja. Els membres del CMIA han ocupat els llocs habitualment destinats a la corporació municipal i han pres la paraula per a traslladar les seues demandes. Els regidors i regidores han escoltat atentament i han correspost a les seues peticions anunciant que les obres de la futura Casa de la Joventut ja estan en marxa i allí podran comptar amb un espai, la qual cosa és una de les seues principals reivindicacions.

L'Observatori de la Infància i l'Adolescència recull totes les seues peticions en matèria de parcs i espais públics, centres educatius, festes, medi ambient, participació ciutadana, així com un resum de les principals mancances i virtuts de les polítiques cap a la població més jove. Per a aquest estudi s'ha comptat amb la col·laboració i dinamització de l'Associació Quera, que està sent l'encarregada de posar en marxa les polítiques d'activació del CMIA.

Compartir el artículo

stats