Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'Escola de Dansa Elena Lerma de Foios arrasa en el Concurs Nacional

Amb els premis i les puntuacions obtingudes les ballarines passen a la competició internacional

Representants de l'escola de dansa Elena Lerma. A.F.

Ballarines de Foios han triomfat en un certamen estatal. L'Escola de Dansa Elena Lerma de Foios ha obtingut primers premis i màximes puntuacionsen el Concurs Nacional de Dansa en Tarragona. Van aconseguir l'èxit tant en les seues propostes grupals com en la de solistes. "Estem molt satisfetes amb el treball realitzat. Ha sigut molt gratificant i ens hem quedat amb molt bon sabor de boca", ha explicat Elena Lerma.

En la primera fase d'aquest concurs nacional, que es va desenvolupar a Xàtiva, ja van obtenir bons resultats que els van permetre accedir a la fase final, en la qual l'escola de Foios va arrasar. Lerma assenyala: "Les puntuacions aconseguides ens donen l'opció per a participar en la competició internacional que serà a l'octubre a Bèlgica. L'alumnat i els familiars estan molt emocionats i, sens dubte, valorarem assistir".

Per part seua, l'alcalde de Foios, Sergi Ruiz, els ha felicitat pels assoliments i els ha animat a "continuar fomentant, juntament amb la resta d'entitats, l'esport i els hàbits de vida saludable entre la població jove. Fan un paper fonamental i des de l'Ajuntament continuarem col·laborant en tot el que necessiten".

Compartir el artículo

stats