L’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot, amb el patrocini de l’ajuntament i de Caixa Popular i altres, ha convocat el XLII Concurs de Pintura Local “El Piló”-I Biennal de Burjassot. El certamen, que estrena format, presenta dos modalitats: el Premi Ciutat de Burjassot, dotat econòmicament amb 950 euros, i el Premi González & Vergara amb 600 euros. A més inclou el muntatge d’una exposició amb obra dels guanyadors en la Casa de Cultura de Burjassot.

Com en les anteriors convocatòries d’este concurs monogràfic sobre el medi ambient, la tècnica de les obres aspirants és de lliure elecció. D’acord amb les bases, cada concursant solament podrà presentar un quadro el tamany del qual haurà de ser de 80 centímetres de mínim i de 160 de màxim emmarcat en baquetó. Així mateix “podran concórrer tots els artistes que visquen a Burjassot, independentment d’on hagen nascut, així com els que havent nascut en este poble tinguen la residència fora”.

Les persones interessades a participar en el XLII Concurs de Pintura Local d’El Piló disposen de temps per a presentar les seues obres des de l’1 fins al 20 de setembre –prèvia petició telefònica, de dilluns a divendres– en el local de l’entitat, ubicat en el número 10 del carrer Doctor Moliner. Per a més informació, es pot contactar amb El Piló a través del telèfon número 627 282 975 i el correu electrònic “elpilo@telefonica.net”.