Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Paiporta convoca la IV edició del Premi d’Estudis Locals

El guardó té una dotació econòmica de 2.000 euros, que aporta el consistori, i a més es publicarà el treball guanyador

Una veïna mira el cartell de la convocatòria. A.P.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Paiporta ha aprovat la convocatòria de la IV edició del Premi d’Estudis Locals. El guardó, una iniciativa promoguda per la regidoria de Participació Ciutadana, arriba a la seua quarta edició en una mostra de la solidesa i consolidació del projecte.

L’objectiu de la iniciativaes estimular la realització d’estudis sobre la realitat local del municipi de Paiporta en diferents àmbits i moments històrics, de forma que es puguen compartir totes les dades i tots aquests coneixements amb la ciutadania.

El premi té una dotació econòmica de 2.000 euros a més de la publicació del treball guanyador. Segons les bases de la convocatòria, els estudis que es presenten poden ser individuals o col·lectives, sempre que siguen inèdites i estiguen escrits en valencià normatiu. 

Un any de temps

Las persones interessades en participar han de presentar la seua proposta. I una vegada decidit el premi al projecte d’investigació que el jurat considere que millor aprofundeix en el coneixement de la població de Paiporta, la persona o l’equip triat disposarà del termini d’un any per a la realització de tota la investigació completa i la presentació del treball definitiu a l’ajuntament.

En les edicions prèvies del certamen han resultat guanyadors treballs de perfil molt diferent, que aprofundien en la flora de l’entorn de la localitat, el desenvolupament industrial i del ferrocarril a Paiporta o la família paiportina de mestres d’obra rajolers dels ‘Ambrosios’. 

Una vegada aprovada la seua convocatòria, la regidoria de Participació Ciutadana anunciarà pròximament les dates per a presentar els treballs. Tota la informació es trobarà disponible a l’adreça paiporta.es/premiestudislocals. 

Compartir el artículo

stats