Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Núria Garcia guanya el premi de narrativa d’Alberic

Nuria Garcia, segona x la dreta, amb el guardó

La periodista de l’Horta Nord Núria Garcia ha guanyat el premi Rafael Comenge Dalmau de narrativa d’Alberic amb la novel·la titulada ‘Totes les portes’. L’obra, que serà publicada per l’editorial Sargantana, és un viatge emocional per una trama familiar entreteixida entre València i Poble Nou de Benitatxell que es desenvolupa entre els anys 80 i l’actualitat.

L’escriptora va recollir el guardó al paratge de la Muntanyeta d’Alberic, junt amb els premiats de la resta de categories (Josep Micó en poesia, Adrià Serra en textos teatrals i Robert Bisbal en narrativa juvenil). Hi va presidir l’acte l’alcalde de la localitat, Antonio Carratalà, i la regidora de Cultura, Virginia Bruñó.

Núria Garcia és la creadora i directora de la revista Espai Carraixet. En l’àmbit literari, va guanyar en 2015 el I Premi de Relats de Dones de l’Ajuntament de Castelló amb l’obra “La Carta Soterrada”. El mateix any guanya el I Premi del Concurs de Poesia de la Nucia amb “Et voldré tornar a nàixer”. L’any 2018 guanya el II Certamen de Narrativa “Beatriu Civera” de l’Ajuntament de València, amb l’obra “Llarga Vida al Hardcore” i en 2021 rep el Premi de Poesia per la Igualtat d’Alfara del Patriarca amb l’obra “Morires”.

«Es un goig rebre un guardó de la categoria dels Premis d’Alberic, que amb 49 edicions és un dels certàmens amb més trajectòria i reconeixement en el territori valencià. Poder publicar ‘Totes les portes’ és un regal que reforça la meua vessant com a escriptora per continuar creant històries amb vida pròpia», ha expressat la periodista.  

Compartir el artículo

stats