Més de 120 futbolistes es donaren cita a les pistes exteriors del poliesportiu municipal de Picassent per a disputar sense descans la 37a edició del Torneig 24 hores de futbol sala. Un total de 16 equips jugaren ‘non-stop’ diferents partits classificatoris per a la ronda final, entre les 20 h i les 7 del matí. Després d’esta fase, els equips classificats disputaren la fase final, amb enfrontaments eliminatoris, fins a la gran final, celebrada a les 20 h del dissabte.

L’equip ‘El Moset-Pub 69’ aconseguia alçar el trofeu de l’edició d’enguany, després de guanyar en un partit molt disputat al segon classificat, ‘Retorna El Traca’, per 1-0. A més, Álex Serra i ‘Pillo’, integrants de l’equip guanyador, es feien amb els premis a Màxim Golejador i Porter Menys golejat, respectivament.

A més, el club de Futbol Sala de Picassent, organitzador de l’esdeveniment, va entregar el premi honorífic a Héctor Pradas, regidor d’Esports del consistori, per “la seua tasca incansable de tants anys pel futbol sala a Picassent”. Altres guardons repartits en esta jornada van ser el de millor jugador de la final (Julián Sánchez, de l’equip ‘El Moset-Pub 69’, millor jugador sub-23 (Paulo Aguado, de ‘Retorna El Traca’) i el premi a l’esportivitat, per a l’equip ‘Criticales Bimbo’.

L'alcaldesa Conxa Garcia junt amb Héctor Pradas, el coordinador de l’escola, Cristobal Fortuny, i l'entrenador de l’equip Senior A del club, Vicent Carrasco, feren entrega dels diferents guardons.