Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La torrentina Núria Fernández exposa la seua obra en el Castell d'Alaquàs

"Evolució" és un crit a la societat per tal de fer reflexionar sobre l’acció que ha tingut la humanitat sobre el medi ambient

Grup de visitants en l'exposició amb les obres. A.A.

La mostra "Evolució" de l’artista torrentina Núria Fernández Puig s'ha inaugurat en el Castell d'Alaquàs on estarà fins al 22 de setembre. L'exposició és una reflexió sobre l'evolució de l'ésser humà i la seua interferència amb la naturalesa, de forma que les i els visitants experimenten algun tipus d'emoció amb la qual promoure un pensament crític sobre les motivacions, preferències i accions que ens han portat al punt on ens trobem.

L'exhibició pictórica es va inaugurar en un acte en què, junt amb l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el comissari de la mostra, Carlos Gómez, van estar presents el regidor de Cultura, Fran Evangelista i la regidora de Festes, Sandra Conde, així com diversos representants de Torrent: l'alcalde Jesús Ros; el diputat d’Esports i Joventut i regidor de Torrent, Andrés Campos, i la regidora de Cultura i Esports, Susi Ferrer.

Nuria Fernández, junt a Saura i el comissari de la mostra. A.A.

L'alcalde d'Alaquàs, Toni Saura va mostrar la seua satisfacció “per inaugurar aquesta exposició de gran qualitat que convida a reflexionar sobre la sostenibilitat i ens transmet el missatge per a construir un món més sostenible”. El comissari va destacar el gran treball de l’artista en “fusionant la seua obra amb l’espai, escollint els formats i les tècniques pictòriques que més s’adequan a l’entorn del Castell”.

L'organització de la mostra indica que "és sobretot un crit a la societat per tal de fer reflexionar sobre l’acció que ha tingut la humanitat pel que fa al medi ambient i adonar-se de l’alerta que estem patint".

Compartir el artículo

stats