Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Cor Ciutat de Burjassot puja el teló del nou curs

El Cor Ciutat de Burjassot en un concert de solidaritat amb Ucraïna. V. Ruiz Sancho

“Les coses amb música són diferents. Millors.” Així ho entonen els seus i les seues components. El Cor Ciutat de Burjassot (CCB) inicià dimarts per la nit en la seua seu –la parròquia del Sagrat Cor de Jesús– el curs 2022-2023 amb assaig d’obertura a les ordes del mestre Gonzalo Luque. Després de les vacacions, la societat musical que presidix Víctor Boronat arriba disposada a “desenvolupar nous projectes tant en l’àmbit estrictament artístic com en el social”. Ja s’ataüllen pròxims escenaris.

Segons fonts de l’entitat, el nou exercici contempla “l’increment del repertori habitual amb l’estudi de més compositors i partitures”. A més per al 30 de setembre a migdia, en l’església de Sant Miquel Arcàngel, el CCB té concertada una actuació amb motiu de la festivitat de la patrona del poble, la Mare de Déu de la Cabeça, i poc després, en octubre, participarà en la ciutat castellanomanxega d’Almansa en una trobada d’intercanvi coral.

Com en tots els inicis de curs des de la seua fundació en 2004, el Cor Ciutat de Burjassot convida la ciutadania a “sumar-se al projecte” i a “disfrutar cantant”. Les persones interessades a formar part de l’orfeó poden contactar amb el CCB a través de la página web “www.corciutatdeburjassot.es”.

Compartir el artículo

stats