La ciutat de  Burjassot ja té preparada una nova edició de la seua Fira del Comerç i de l’Hostaleria. L’activitat és una iniciativa de l’Associació de Comerç i Servicis (ACiS), el col·lectiu Empresaris de Burjassot (EB), l’Associació d’Hostalers Reunits Activament (Ahora), el Mercat Municipal L’Almara i l’empresa pública Cemef. Enguany se celebrarà l’últim cap de setmana de mes, de divendres 23 a diumenge 25 de setembre, en el parc de la Granja.

Després del paró que va suposar l’etapa més crítica de la pandèmia del coronavirus, el teixit comercial i de la restauració torna a posar en valor «els avantatges del comerç i els servicis de proximitat, pulmó econòmic de la ciutat».

Per aixó, les entitats convocants animen els seus negocis associats a «donar a conéixer el seu establiment entre els milers de potencials clients que visitaran la fira». Com en anteriors ocasions, la trobada –a la qual està convidada tota la ciutadania– reservarà un espai important a «activitats d’animació, artístiques i culturals» durant les tres jornades.

Les fires de comerç i gastronòmiques estan recuperant el seu pols en la comarca, després de les restriccions.