Els municipis de la comarca preparen diferents activitats amb motiu del Dia de la Infància, que tindrà lloc aquest cap de setmana, una efemèride que commemora els drets universals de xiquetes i xiquets i que els ajuntaments aprofitaran per a donar visibilitat als consells participatius que amb ells anys han constituït.

D’aquesta manera, a Puçol, la primera iniciativa pública del Consell Local de la Infància i l’Adolescència és una gimcana centrada en els drets dels més xicotets, el diumenge 20 de novembre, a les 11.30 hores, en la plaça de la Comunitat Valenciana.

A Moncada, l’Ajuntament i el Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència (CMIA) organitzen el dissabte 19 de novembre activitats per a xiquetes i xiquets a partir dels 6 anys en el Centre Cultural Blasco Ibañez a partir de les 10.30 hores.

Per a commemorar l’efemèride, l’Ajuntament de Burjassot organitzarà la II Fira de la Infància i l’Adolescència.I en Rafelbunyol, s’ha organitzat un teatre infantil, un espectacle de música i dansa, una activitat familiar de ioga i e l’II Congrés del Consell Local d’Infància i Adolescència.