Catarroja ha celebrat el Dia Mundial de la Infància amb activitats lúdiques i formatives al parc del Secanet. En la jornada s’ha dut a terme amb una variada programació organitzada pel Consell de la Infància i Adolescència de Catarroja (CMIA). Entre les activitats, una gimcana familiar, tallers, i un photocall. A més, el Consell de la Infància i Adolescència celebrà una assemblea que va culminar amb la lectura del manifest pels Drets de la Infància.

La regidora de Ciutat Educadora, Núria Blanch, va agrair l’organització dels actes del Dia Mundial de la Infància, que es va celebrar ahir 20 de novembre, per part del Consell i va explicar que «ara fa trenta-quatre anys, les Nacions Unides van aprovar l’acord internacional dels Drets infantils on tots i totes les menors de 18 anys tenen recollits en un document tots els drets que tenen i que obligatòriament han de ser respectats».

A Catarroja, des de la regidoria de Ciutat Educadora, «situem l’educació al centre de les polítiques públiques, i impulsem la promoció dels drets i la participació infantil i juvenil com a ferramenta fonamental per a la formació l’esperit de ciutadania i els valors d’una democràcia participativa i solidària», va destacar la regidora Núria Blanch.