Tenim un govern del PP que no li importa enganyar fins a Europa, per així desviar els fons de la infraestructura ferroviària, fent passar el corredor central, el que va per Madrid, pel del mediterrani. Que menteix i enganya, és palpable i demostrable, el que no s´entén és com segueixen els nostres empresaris, i també el govern de la Generalitat, amb aqueixa il·lusió infantil d'esperar el miracle, i que les nostres justes reivindicacions siguen ateses, mentre ens fan un pam de nassos.

Desgraciadament tenim a casa un PP que ha sigut, és i serà, el partit dels nous cortesans o botiflers del segle XXI. Entretinguts a afirmar que el valencià i el català són llengües diferents, per amagar així la realitat de la discriminació econòmica i social, que patim i sofrim per part del govern de l'estat espanyol. Gens més fals que afirmar, com fan, que tots som iguals i que tenim els mateixos drets.

Per no parlar del tren, un exemple similar per comparació, tret de la Wikipedia: mentre en democràcia a València tenim un metre amb 27 km i 35 estacions subterrànies, a Madrid des de 1978 ha passat de menys de 100 estacions i amb poc més de 60 km a tenir en 2015, un total de 277 estacions amb 330 parades i 320 km. Sense comentaris. Joan Martí i Serra. València.