Recorde al 1971 quan em vaig matricular a l'Escola Oficial d'Idiomes: demanaves cita i et donaven un paperet amb el dia i hora. El curs passat m'ajudà una companya de grec perquè tot era telemàtic, i quan vaig pagar calia anar a l'EOI, sort que em vaig trobar la profe que estigué 45 minuts a l'ordinador, molt amable. Fa uns dies la mateixa companya em tornà a ajudar o del contrari el curs que ve res de res. Ai, jo tinc 66 anys i m'havia fet un pla de pensions, vaig al banc per començar a cobrar-lo i em diuen que cal un certificat de què estic jubilat, vaig a Hisenda i em diuen que la cita prèvia s'aconsegueix per la web o telefonant, no m'aclarisc, li ho dic a un amic que controla la situació i res, li ho dic a la xica del banc i tampoc s'aclareix. Què farem? No cobrar el pla de pensions? Ai, i fa 2 mesos vaig perdre la documentació del cotxe. La cita també és per la web. Una amiga de Cullera m'ajuda i després d'una hora m'aconsegueix cita per a la ITV, doncs va entendre que primer calia passar la ITV. Quan vaig em diuen que no, que primer cal la documentació. Explique en Trànsit el meu problema i em diuen que vaja a un locutori, vaig però em diuen que la cita només pot ser per al dia següent, torne i no funcionava la web, la tercera volta tampoc aconseguisc res i la quarta, emoció desbocada, ja tenia la cita per a l'endemà, costava 1 €. Vaig i em toca esperar una hora i mitja però molt bé, m'atén una dona molt amable. Com m'havia canviat el nom també calia renovar el carnet de conduir i m'ho fa en un moment, després calia pagar, trac un bitllet de 20 però em diu que només es pot pagar amb tarja. Com soc arcaic no en tinc i em diu que vaja a un banc, al primer que trobe res, al segon em diuen que a les 11 s'ha tancat la caixa, al tercer res. Agafe la bici i a un quilòmetre i mig està el meu banc. M'ho fan en un moment i quan torne passaven 5 minuts de les 2 i ja havien tancat. Era divendres. Dilluns s'acabaran ja els problemes? Millor si haguera nascut al 1854. Ai, no que haguera mort en alguna guerra colonial.