08 de abril de 2020
08.04.2020
Levante-emv
Crisis del coronavirus

"No podria estar més orgullós de ser el vostre company"

Carta oberta de l'intendent en cap de la Policía Local de Xàbia

08.04.2020 | 13:00
"No podria estar més orgullós de ser el vostre company"

Estimats companys i companyes,

L'ofici que hem escollit només s'entén des d'una profunda vocació de servei públic, d'estima per la gent i pel poble al qual representem; de respecte per uns valors d'esforç, exemplaritat i generositat.

I al veure com treballeu en esta crisi, no podria estar més orgullós de ser el vostre company. De compartir amb vosaltres un uniforme, un escut i un poble. D'estar al vostre costat en este esforç extraordinari, des del principi fins al final, tarde el que tarde i tinga la forma que tinga.

Estem davant la major crisi sanitària dels últims cent anys. I a les portes d'un repte social i econòmic en Europa com no s'havia viscut des del final de la II Guerra Mundial. I a nosaltres ens ha tocat defendre un paper xicotet, però imprescindible, en esta història. Fa vertigen, ho sé, però també sé que amb el vostre treball tot és possible.

De vosaltres, de tots els homes i dones que formem el cos de la Policia Local de Xàbia, i de la resta de companys de altres forces de seguretat, depèn la seguretat, la tranquil·litat i l'accés de la població als servicis bàsics. Sou la frontera humana entre la por i la certesa, entre la desesperança i l'optimisme, entre l'abandó i la força.

A estes hores ja no queda ningú que no reconega amb admiració el que esteu fent. Per això ara vull posar veu a eixe agraïment col·lectiu: gràcies per no tindre horaris, per no fer-vos mai arrere, per jugar-vos la salut per protegir els demés, per estar sempre on heu d'estar.

Gràcies per personificar els millors valors de la nostra societat. Per fer-nos sentir orgullosos sempre.

Per la meua part no dubteu que seguireu comptant amb tota la meua ajuda, reconeixement i suport. Ara i també quan tot això passe.

Gràcies, Ànim i continuem treballant pel nostre poble.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook