Del 15 al 28 de septiembre, ambos incluidos, estará abierto el plazo de presentación de solicitudes de las ayudas municipales para la escolarización de los niños y niñas de 0 a 3 años en las escuelas infantiles autorizadas por la administración educativa en Dénia, la Xara y Jesús Pobre. Este año la cantidad total que se ha presupuestado pasa de 50.000 a 70.000 euros. Este incremento permite que cada familia puede recibir un pagó único de 260 euros, cien euros más que en 2020.

las bases de las ayudas ya se pueden consultar en la Sede Electrónica del Ayuntamiento de Dénia: https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=140

Les sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica, també a través de la Seu Electrònica. Per a registrar-les presencialment cal demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (telefonant al 96 646 70 34 o per la Seu Electrònica).

L'objectiu d'aquestes ajudes és afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar. "Tenint en compte els mesos de pandèmia i la crisi general que se n'ha derivat, enguany calia incrementar aquesta ajuda i contribuir a la recuperació de les economies familiars", ha destacat la regidora de Benestar Social, Melani Ivars. A més de fomentar, ha afegit, "una etapa educativa tan important per als nostres menuts".