No puc ni vull deixar de manifestar els interrogants que se m'han plantejat durant aquest temps d'estiu pel que fa a què passa en la nostra societat, en la nostra ciutadania, en les nostres consciències...

Des del mes de novembre es realitza cada segon diumenge de mes, convocat per Morvedre Acull, un Cercle de Silenci. Constatem que conforme anaven passant els mesos, el nombre d'assistents creixia, però va arribar l'estiu i la participació ha hagut de «agafar vacances», perquè el diàmetre del cercle s'ha reduït exageradament.

Seguim: Recolzant la convocatòria encara que siguem un grup reduït ; mostrant la nostra solidaritat amb les víctimes i familiars de totes aquelles persones que estan patint en aquest èxode; denunciant la falta de voluntat política per a resoldre crisis humanitàries com la qual s'està produint; exigint als governs d'Europa que no miren per a un altre costat; al nostre govern local més implicació en l'acolliment de refugiats i en els Projectes de Sensibilització; i, finalment, animant a la ciutadania al fet que se solidaritze, denuncie i exigisca l'emplene d'aquestes mesures.