Arriba el 9 d'Octubre, dia del País Valencià, diada de reivindicacions i lluita per aconseguir un millor futur per a totes i tots i, sobretot a nivell municipal, per una millor qualitat de vida per als nostres veïns i veïnes.

En aquesta legislatura molta ha sigut la feina feta i moltes les mocions presentades pel grup d'ERPV-Benifairó; sobre treball, educació, pensions, serveis públics, etc. I ara és quan arriba el moment de la valoració corresponent, d'avaluar la posada en pràctica d'aquests acords i també -per què no?-, d'avaluar la tasca feta per l'oposició. De tot això que hem fet ja és una realitat a Benifairó de les Valls, començant pel més recent, l'espai lliure de violència masclista en les festes de 2018. Així i tot no ens conformem i seguim fiscalitzant de molt a prop en altres temes com ara la privatització del servei d'aigua potable, a punt de convertir-se en realitat gràcies a la majoria absoluta del PSOE junt amb l'inestimable suport del PP. Per tant, i com a conseqüència d'aquesta acció del PSOE i el PP, els veïns i veïnes del poble ja començaran a notar en el rebut de l'aigua els resultats de la majoria absoluta del PSOE a Benifairó amb les pujades de preus que eixa decisió política comportarà. Malgrat tot els republicans i republicanes de Benifairó ens comprometem a lluitar per tornar a fer de l'aigua un servei públic i revertir les privatitzacions que en res beneficien als veïns i veïnes del poble. En eixe sentit podem afirmar que, si a les properes eleccions tenim responsabilitats de govern, eixa serà una de les nostres línies roges, sense cap dubte.

Per mirar d'aconseguir-ho des d'ERPV-Benifairó estem treballant per bastir la millor candidatura possible, un projecte municipalista que volem obert a la participació de persones independents, entitats i col·lectius que compartisquen inquietuds polítiques locals amb nosaltres, i que creguen que al nostre poble li cal un canvi.

En eixe sentit des d'Esquerra Republicana posem l'èmfasi a la presència que tenim a diversos pobles de la comarca amb grups municipals nascuts de confluències d'esquerres amb forces germanes que ens ajuden a ser el motor del canvi que la nostra societat requereix, com a Faura o Benavites. Amb tot també estem en disposició d'afirmar que a la resta de pobles del Camp de Morvedre estem treballant per a bastir les millors candidatures republicanes possibles, de la mà dels companys de viatge, o tot sols, tant se val.

Per a nosaltres tots els dies són 9 d'Octubre, tots els dies són dies de lluita i reivindicació, enguany més si cap, però aquesta data tan assenyalada per a nosaltres els valencians ens recorda i ens impulsa a seguir i a fer-ho amb més força. Perquè el nostre País s'ho val, i s'ho val la seua gent, que és el més important, sense cap dubte.