04 de septiembre de 2020
04.09.2020
Levante-emv
OPINIÓ

Ajornar el camp de futbol de Gilet

03.09.2020 | 22:45
Ajornar el camp de futbol de Gilet

En relació a la notícia publicada al Levante-EMV, amb data 31 d'agost de 2020 «Arranca el campo de fútbol de Gilet», on es diu «el proyecto fue aprobado por el pleno con los votos en contra de Compromís», volem explicar als ciutadans de Gilet el sentit del nostre vot:

1. Estem d'acord en la millora de la instal·lació esportiva del camp de futbol de la Malaitxa, però considerem que s'hauria d'esperar a executar aquesta obra com a mínim fins a inicis de l'any que, donada la situació de crisi econòmica, sanitària i social en la que estem i en la possibilitat que pugui agreujar-se en un futur pròxim.

Considerem que el romanent de tresoreria actual del nostre ajuntament és possible que es necessiti per a actuacions d'emergència tant de tipus sanitari, com laboral i social.

2. Creiem que s'hauria d'haver actuat més en la recerca de subvencions de la Diputació de València o altres organismes oficials, com ja vam proposar en el ple de el 27 de febrer de 2020, per a la realització de l'obra del camp de futbol, tal com s'ha aconseguit en altres pobles de la comarca.

3. Considerem que hi ha necessitats ja en el nostre poble a les que se'ls podia haver fet front i que a més generarien llocs de treball i millores en tot el nostre entorn.

A tall d'exemple, veiem la necessitat d'augmentar la dotació de policia local de Gilet, la necessitat d'augmentar les brigades de neteja, reparació i manteniment del poble en general, tant el nucli central com urbanitzacions, la necessitat de contractar personal per a la informació i vigilància dels nostres jardins i entorns naturals.

Crear un debat
En suma considerem que seria interessant crear un debat en el qual pugui participar la ciutadania del nostre poble, on es puguin aportar idees de com millorar el nostre entorn, debat que podria haver-se generat ja, si s'hagués aprovat la Carta de Participació Ciutadana, (carta elaborada pel PSOE i Compromís de comú acord i consensuada per totes les forces polítiques des de setembre de 2019).

Creiem que és possible que a Gilet se li pugui conèixer com un poble amable on el respecte i la consideració entre les persones sigui el valor fonamental.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook