El GrupFotogràfic Arse ha fet un recorregut en imatges d’un any de pandémia.Una mostra de fotografies que acull la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt des d’el passat dimecres 5 de maig fins el pròxim dia 28. L’exposició «Imatges de pandèmia», es un treball col·lectiu del grupo en el qual es fa un repàs de l’últim any, l’any de la COVID, a través de les instantànies que els seus socis i les seues sòcies han anat capturant en este temps.

Esta mostra, que forma part de la programació expositiva de la Universitat Popular en col·laboració amb la Universitat Jaume I i el programa Imaginària, i que compta amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt i de la Diputació Provincial de Castelló, podrà visitar-se de manera gratuïta de dilluns a divendres, en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

Un moment històric

La crisi sanitària ha posat en escac les formes i maneres de comunicació. El distanciament físic i el confinament han obligat a canviar la manera de relacionar-se. Amb este treball fotogràfic, a més de mostrar com la humanitat s’ha emmotlat a estes noves maneres de comunicació, el Grup Fotogràfic Arse fa ús de la imatge com a eina comunicativa que és i mostra al públic el moment històric que està vivint el món.

El Grup Fotogràfic Arse, amb més de 90 socis i sòcies, s’adapta a les mesures sanitàries i continua durant este últim any de pandèmia realitzant activitats, en la seua majoria de manera telemàtica, amb una bona participació dels seus associats i associades, a l’espera de poder recuperar prompte l’activitat total quan la situació ho permeta.