El concert del grup local Arse Folk arriba al Centre Cultural Mario Monreal hui dissabte a les 19.00 hores. 90 minuts de música en valencià per a tots els públics amb ritmes i lletres pròpies.

Arse Folk és una nova agrupació musical nascuda a Sagunt amb l’objectiu de «donar a conéixer els sons medievals de la nostra terra, la nostra ciutat i els nostres problemes i, a més, reivindicar la nostra història i cultura». Un treball principalment en valencià per potenciar i impulsar la llengua materna dels integrants del grup, els quals afirmen que les seues cançons parlen, sobretot, «de reivindicar el nostre patrimoni cultural, l’ecosistema i la problemàtica de la gent».

Durant el concert es contemplaran per part de l’organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d’obligat compliment per al públic. L’aforament estarà limitat i l’entrada tindrà un preu de 7 euros. Les entrades es podran adquirir en línia.

Cinema

Per altra banda, el Centre Cultural Mario Monreal oferirà una nova projecció cinematogràfica aquest diumenge que ve, 9 de maig, a les 19 hores, emmarcada en el cicle que la delegació de Cultura de Sagunt ha dedicat al Cinema Contemporani Europeu. Es tracta de la pel·lícula alemanya Toni Erdmann, dins del gènere de comèdia dramàtica.