Cants alegres per viure plenament en la nostra llengua que suposen una aposta per valors amables, solidaris, inclusius, d'estima i respecte.

Hem crescut i l'experiència m'ha portat a entendre i comprendre la necessitat d'estimar al nostre delicat País, la importància de marcar les nostres petjades perquè el que ara és actual, demà serà tradició, l'exigència que els solcs queden ben definits per a què no oblidem valors que ens defineixen i configuren com a poble.

Els concerts són una gran festa compartida, una trobada contagiosa on totes i tots, menuts i grans, són partícips i protagonistes.

Dani Miquel conta amb un enriquidor i divers bagatge creatiu sobre el que se sosté la solidesa i sensibilitat del seu espectacle familiar.

"És reconfortant i estimulant per a l'optimisme assistir a un concert de Dani Miquel i comprovar com els infant se saben de memòria la lletra de les cançons. Com canten La princesa ratolina, La Masereta... Dani Miquel és un dels millors aliats i ambaixadors de la llengua. Una persona que triomfa cantant en valencià dissipant fronteres ideològiques"

Francesc Gisbert, La Veu.

Espectacle infantil per a públic familiar.