Des que va començar la increïble aventura de Ramonets la intenció no va ser una altra que acostar als i les més menudes valors que consideràvem fonamentals a través de la música Rock. Per a nosaltres aquesta cultura ha sigut un motor d'energia en les nostres vides i pensem que molts dels aspectes que representa, podien ser beneficiosos també per als i les menors. A certes edats l'energia que desborden té molt a veure amb la de molts dels artistes punk-rockers que nosaltres admirem. Però havíem de parlar de les seues coses, de les seues inquietuds i dels seus problemes, de les seues alegries…

Els infants no tenen la potestat de decidir on anar lliurement, així que, en certa manera, els seus pares i mares també haurien de sentir-se atrets pel projecte. Versionar a un grup com Ramones ens va obrir la possibilitat de crear un espectacle atractiu per a tota la família. Els pares i mares podien explicar als xiquets i xiquetes, el que significava el rock, la llibertat, sentir-se poderós/osa, segur/a de tu mateix/a, siga com siga la teua condició. Ser "artistes".

Amb el temps tot ha canviat, en el nostre parer a molt millor. Ara són els xiquetes i xiquetes, els que expliquen als seus pares i mares qui és Ferran, que el que toca Tol no és una guitarra, sinó un baix i quan eixirà publicat el pròxim videoclip del seu grup favorit.

És un moment complicat, però nostres petits/es tenen una gran capacitat d'adaptació "FLIPA", és una crida a l'optimisme, a veure el costat bo de les coses, a ballar, a aprendre que casi tot està a les nostres mans i a reivindicar que allò fonamental és que els infants es divertisquen, juguen i no se'ls faça de costat. Al nostre nou espectacle, "FLIPA", parlem amb els infants cara a cara, de les coses que els importen, i ara, els seus pares i mares atenen hipnotitzats a aquesta relació íntima d'amistat.

Donem veu a les queixes que solen reivindicar amb tot el seu dret: com de dificil és canviar de col·le, com fot matinar, que saltar en el sofà no és tan greu, que allò que faces amb les teues mans té infinitament més valor que una cosa comprada, que volen passar més temps amb els seus pares, que tot eixirà bé, …I que volen i necessiten JUGAR! per a aprendre.

A "FLIPA", tots ocupem a fons les nostres emocions amb música, humor, ball i molt afecte.

INTÈRPRETS Ferran Martí Veu principal i guitarra · Robert Fort Guitarra i cors · Raul Tola Baix i cors · Dani Cardona Bateria i cors · Urbà Madrigal Animador d'espectacle · Ruben Cosías