Arriben Les Nits de Riures: els dissabtes gamberros del Teatre Micalet

Riures arriba al cor del Cap i Casal. Després d’omplir el Casino Musical de Benimaclet cada dos dimecres amb les jams de comèdia en valencià, els artistes del segell s’instal·len a l’històric recinte del carrer de Guillem de Castro les nits dels dissabtes del mes de maig. Monologuistes de llarga trajectòria i altres que s’estan consolidant; membres de la generació X, Y i Z; i drag queens de perruques impossibles, maquillatges de fantasia i lluentons faran que passes el cap de setmana de la millor manera possible. Perquè, vist el panorama, nosaltres proposem riure’s… i en valencià!

Dissabte 28 de maig a les 22:30 hores: Carol Tomás i Carlos Amador

Carol Tomás celebra enguany una dècada dedicada a la comèdia. Centrada en la música des de ben xicoteta i amb una carrera de docent en eixe camp artístic, va decidir deixar-ho tot per fer-nos riure. A més, ha tingut l’oportunitat de participar en programes com Buenafuente (Antena 3), Tú si que vales (Tele 5), Central de Cómicos (Comedy Central), Comediants o Assumptes Interns (À Punt Mèdia).

Ja ho va confessar ell fa un temps: Carlos Amador és el madrileny que parla valencià. A més, és el creador de la companyia La Negra i, actualment, presideix l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians. Cal destacar la seua presència en el programa de televisió Tàp Zàping d’A Punt Mèdia on ha recreat personatges públics com Toni Cantó, Carlos Mazón o Joan Baldoví.