Any: 2019

Director: Stephen Low

Duració: 42 minuts

Qualificació: apta per a tots els públics

Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés

El Gran Col·lisionador d'Hadrons del Consell Europeu d'Investigació Nuclear (CERN), amb 27 quilòmetres de circumferència i situat a uns 100 metres de profunditat, és l'instrument científic més gran i complex que han construït els humans amb el qual s'estudien les partícules més xicotetes de la naturalesa. Gràcies a la pel·lícula IMAX "Secrets of the Universe" podràs donar una ullada al passat i endinsar-te en els inicis de l'univers.

Coneix l'origen de la matèria i els descobriments en la física de partícules, explora les màquines més emocionants mai concebudes per l'home i com LIGO (sigles en anglés d'Observatori d'Ones Gravitacionals amb Interferòmetre) va detectar per primera vegada un senyal deguda a les ones gravitacionals, sigues testimoni de com estos nous experiments ens permeten aprofundir en els nostres orígens i es revelen els misteris de l'energia o la matèria fosca.

Descobrix com cada xicotet avanç científic al llarg de la història, des de Galileu Galilei, Antoni van Leeuwenhoek, Charles Darwin o Niels Bohr, passant per Marie Curie, Louis Pasteur, Dmitri Mendeléyev, Rosalind Franklin, Albert Einstein o Edwin Hubble, t'ha portat fins al moment actual.