El calvari ja ha arribat a la fi. Ha segut declarat absolutament innocent, després de més de tres anys tèrbols i immisericordes… Personalment, la meua sincera alegria compartida, dels què tot este temps hem estat al seu costat i hem donat la cara com millor hem pogut o sabut… Camps és innocent. Ja ho era des d´un principi i ara ho han sentenciat així. Ha segut absolt d´este malèvol i tortuós procés. Ara, una volta conclós l´esperpent del cas dels trages, la trinxera mediàtica composta pel diari El País i Pedro Jota haurien de demanar perdó per tant d´abús i insult contra l´honorabilitat de Francisco Camps. Per que ho hem dit i ho mantenim, tot este embolic era una basta cacera orquestrada contra l´expresident de la Generalitat, una persecució indigna amb només l´objectiu de desprestigiar a la Comunitat Valenciana.

Filtrar, mentir, acusar i embrutar és al que s´han dedicat durant dos anys llargs esta brigada governamental que baix el lema de l´acaçament i el derrocament no ha deixat de dinamitar el bon nom de les nostres institucions i la nostra terra. I estos nous inquisidors intolerants no volien acceptar que este negociat estava totalment amortitzat, primer perquè la gent no està fava i s´adona que això dels trages era una sobirana estupidesa, i segon perquè hem assistit a unes eleccions on el projecte del PPCV per a la C. Valenciana ha arrasat a tots els nivells i latituds.

Estos defensors dels juís sumaríssims van intentar tapar les seues vergonyes amb esta ignomínia, però als ciutadans ens preocupa la tremenda crisi financera que estem patint, la desocupació abastant rècords històrics i inclús els tèrbols menesters de Pepiño Blanco per gasolineres, els ERE andalusos de Chaves o les xivatades a ETA de l´equip de Rubalcaba… Però açò dels trages, no. Jo sempre he estat, estic i estaré amb Camps. He defensat i defenc públicament un valencià l´honradesa del qual ha estat injustificadament en dubte per un assumpte fals, fruit d´una cacera política.

I tots els mercenaris mediàtics no han pogut demostrar la relació d´este assumpte amb el finançament del PPCV com es pretenia. Ni hi ha cap enriquiment ni cap contractació irregular. No han pogut substanciar tanta invenció ni amb la inestimable ajuda de la Fiscalia General de l´Estat, ni la de jutges inculpats com Garzón, i mira que des dels estaments zapaterils van posar afecte en l´intent… L´única cosa que ha quedat demostrada en este procediment és la total innocència de Camps i que tot açò no té cap relació amb suposades trames de finançament irregular. Poden Rubalcaba, Blanco, Bono o Chaves dir el mateix?

La veritat no es pot amagar i l´honor de Francisco Camps ha quedat acreditat amb el pronunciament final favorable, l´absolució. Que ningú tinga el menor dubte. Tot el PPCV i la immensa majoria dels valencians estem amb Camps. Absolutament innocent. La seua llarga nit s´ha acabat. Cap clar i cor fort!

Lluís Bertomeu és militant del PP