09 de septiembre de 2013
09.09.2013

11-S

09.09.2013 | 17:15

Raül Cerdá Pelechá

Hui complint pleitesia i submissio obrirém les portes de nostra nacio, per a que un grup de "imperialistes", aplegats dels trists i envejosos comtats de Catalunya, es passegen pel nostre territori com "caganers", tacant de nou la nostra historia.

Cada volta em queda més clar, per que som CV, "Comunitat de Veïns", ni en les millors escenes d'humor de 13.Rue del Percebe, es podrien imaginar que una Delegada del Govern, no estiga d'acort en un acte, pero que done el "si vullc", que el mateix partit de la Delegada del Govern en la CV, estiga criticant est acte, pero que a la volta, el President de l'Estat, estiga negociant una consulta, que ni la Delegada estara d'acort, ni el PPCV€ suponc.

¿Que passaria si els valencians traguerem nostra vena imperialista? Bo millor dit, recuperar aquelles poblacions que foren espoliades com Alcanar, Capdet€ la comarca d´ El Carche€ ¿Passaria a ser denominacio d'orige Valencià, l'arros del Delta de l'Ebre?

¿Qui nos tornaria a seqüestrar la nostra Real Senyera, simbol de llibertat, per a tornar a callar-nos i humiliar-nos? ¿Els hereus del Franquisme en Madrit? o ¿els imperialistes del Comtat, en submissio del PPCV? Aci dona igual que igual em dona, si al final, uns volen sentir-se més espanyols que el propi Caudillo i els atres més catalans que el propi Francesc Macià

Aixina, que hui 11-S, engalanem be els nostres balcons, tragam a airejar la nostra Real Senyera (no nomes el 9 d'Octubre, des d'enguany, tambe l´11-S, encara que el Molt Ilustrissim President de la Generalitat Valenciana, diga que hui no celebrem res, ya que gracies al seu govern, tenen totes les portes obertes), que sonen les notes de nostre Himne i a la veu de "Per ofrenar noves glories a Espanya€"... ¡¡Que passe la Via Catalana!!

*President Nacional d´UNIO

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook