Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Lluís Meseguer

El tuit viral

Un youtuber mor en caure des d´un gratacels». En resum: l´imbècil protagonista practicava el rooftop, un fenomen viral en algunes grans ciutats consistent a escalar edificis sense seguretat: en el cas que ens ocupa, el jove Wu Iongning s´havia despenjat des del terrat d´un gratacels de 200 metres d´alçària a la ciutat de Xangxà. I ara ha pujat no solament a la xarxa sinó al cel.

«Alerten a una xica que el seu nuvi passarà d´ella la Nit de Cap d´Any». O siga, des d´un perfil d´usuari amb nom i cara de Rosa, s´adverteix a Patri que el seu nuvi bru i alt de més o menys 1´90 metres planeja una festa amb un tal Jandro en Vigo, segons ha pogut deduir d´una conversa interceptada entre els dos -per cert: no especifica el nom de l´imbècil que anomena «nuvi»-, i li aconsella que es busque uns altres plans. Aproximadament, més de 2000 imbècils han participat en la qüestió, i acusen a la imbècil Rosa de xivata i entremetent (amb sinònims menys elaborats, clar). Si la polèmica continua, algun dels participants no arribarà viu o viva a Cap d´Any, o potser ni al Dia dels Innocents, sense saber que el tema és perfecte per a tal dia, o ni tan sols al Dia de la Loteria o Dia de les Eleccions de Catalunya, sense saber que potser l´enrevessat resultat d´aquestes, si li llevem una mica d´èpica a la tragèdia que representen, potser és més fàcil d´obtenir i d´entendre´l rifant-lo a la Loteria.

«La filla d´un forner salva el negoci familiar». Darrere dels anteriors, entrant «tuit viral» directament a la xarxa, apareix el de la filla d´un forner regiomontano, o siga, de la ciutat de Monterrey, que ha salvat el destí ruïnós inexorable per al negoci que havia obert, anomenat «La Casa Bakery Café», després d´una dura immigració, a la ciutat de Houston. Jacqueline, la tuitviralera, va penjar una escena en què el pare, el forner Trinidad, amb gorra esportiva, elabora pan dulce. Sense especificar ni quin pa representa ser, ja que la banda sonora és en anglés, en qüestió de minuts començaren les multituds a acudir a l´establiment. No se sap si en la cua de clientela està la figura que qualsevol pot identificar amb la persona més imbècil, poderosa i perillosa del món, el qual ha fet tuits virals sobre expulsar mig món de Houston, i sobre enviar des de Houston nous habitants a la Lluna i a Mart. Alerta: podrien ser Wu Iongning, el triangle canalla de Vigo, Trinidad, Jacqueline... I tu.

Compartir el artículo

stats