Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

TELEVISIÓN

Gran entreteniment

Quin gust arribar a casa un dissabte a la nit, encendre la televisió i trobar-te amb un programa que parla el teu mateix idioma. Des que va començar a emetre À Punt és fàcil, però si alguna cosa trobava a faltar en la graella de tots els valencians era un gran format en el qual el gran públic s´entretinguera i es poguera vore reflectit. «Family Duo» hi arriba per a satisfer esta necessitat, passar una estona davant la pantalla amb ganes de sentir emoció o indignació, alçar el polze o baixar-lo després de vore i escoltar les parelles que apareixen en l'escenari, així, sense més pretensions. El format d´este «talent show» no inventa res nou però és efectiu: concursants amb algun tipus de vincle familiar davant un jurat divers que convida amb el seu veredicte, o no, a continuar en el concurs amb la ratificació del públic present a l´estudi 1 de Burjassot. Les cares conegudes que jutgen empasten amb eficàcia. Els millennials s´hi troben en les sentències de l´exAuryn Carlos Marco, implacable tot i la seua joventut, retuitejat fins a no poder més en les xarxes, on l´estrena del primer programa va arribar a ser tendència nacional. Els de la meua generació ens retrobem amb Sergio Alcover, que tants bons moments ens va fer passar en «Fama a bailar!» El públic general amb una de les actrius més conegudes de «Puente Viejo», Sandra Cervera, a la qual no puc evitar relacionar-la amb el meravellós univers de Paquita Salas en eixe punt àlgid de la segona temporada. Sandra s´emociona amb els participants, alguns d´ells intuïsc que l´organització no els demanava el llibre de família per a demostrar-ne el parentesc perquè recorde dos cosins amb mirades molt poc sanguínies...

Per a emoció i veritat la que desprén Mari Giner, membre del mític grup Carraixet. Ella, a banda d´amor, és la veritat de qui disfruta amb el que sent i fa gaudir, tot un descobriment per al públic valencià.

Joan Espinosa, el mestre de cerimònies, no és un descobriment però sí que ho és el seu registre d´entreteniment amb què està cridat a ser el Jesús Vázquez de la nostra terra. Pròxim, eficient, natural sense pompositats ni histrionismes innecessaris. Perquè en les coses més senzilles és fàcil aconseguir una major satisfacció i «Family Duo» n´és un bon exemple.

Compartir el artículo

stats