T'escric esta carta aprofitant que ha sigut la festa dels Reis Mags i així fer-te arribar peticions per mitjà de la present.

I és que en moments com este és quan u agraïx estar dins d'eixa gran família europea, que busca un mateix projecte en ares d'eixes arrels cristianes que la caracteritzen.

I per això espere que en Espanya continuem tenint respecte a la propietat privada. Que la llibertat d'empresa continue vigent i es fomente la competitivitat. Que no es deixarà que governe un partit comunista que està igual de condemnat que el nazisme, en ser equivalents en la seua estructura i mètodes: aferrar les llibertats dels seus súbdits i tancar o executar als dissidents.

Que fruïm d'una independència judicial com a pilar fonamental de l'Estat de Dret.

Que puguem seguir escrivint i dient tot allò que ens agrade a nivell polític i manifestant-nos en el carrer sense que ningú nos sancione o tanque per això.

Que les esglésies continuen obertes i es permeta la llibertat de culte i les manifestacions religioses.

Que les pensions i el fruit dels estalvis no nos els arrebacen per qualsevol excusa.

Que la immigració quede regulada perquè es practique en el seu just terme.

Que hi haja unes lleis europees justes en les que puguem basar-nos, per a que així no es legisle autoritàriament en Espanya.

Que puga seguir existint la lliure circulació de persones dins i fora d'Espanya.

Que la vida continue sent el bé més preat, per damunt de la cultura de la mort que pareix vulga aplicar-se.

Que continuem tenint una Constitució fruit del consens de la transició i no se li pegue cap mos malintencionat.

Que...

Espere, Europa, que totes estes demandes es puguen complir en Espanya; en cas contrari saps que deus forçar el seu compliment en ares de les obligacions que tenen els països que formen eixa gran Nació de Nacions.

Ja que és l'única cosa que ens queda perquè puguem seguir mantenint esta enfilada de llibertats a què aspirem els demòcrates i que deuen continuar mantenint-se, governe qui governe.

¡Europa, confie en tu i espere no em defraudes!.