Açò és com el Guadiana, que apareix i desapareix, ja que són set anys de presumpta investigació en la denominada "operació Taula", sense que s'haja avançat quasi res i ara toca estar una altra vegada en l'ull de l'huracà mediàtic, perquè el senyor jutge ha dictat un auto acusatori complex i poc fonamentat, segons veig.

Portem quasi tres anys sense que s'haja aportat res de nou al procediment i, per fi, darrere de demanar-ho molt, ara apareix l'auto condenatori després de la instrucció.

En tot este temps, el jutge no s'ha dignat contestar cap dels molts escrits presentats pels advocats, que mereixien un poc de respecte i consideració. Li han importat un comí tots ells i els ha ignorat. Potser puga haver estat pendent que arribara algun acte polític important que li permetera traure-ho a la llum en el moment adequat, com ha sigut el recent congrés del PP en la plaça de bous de València.

Pareix que li tinga igual el haber arruïnat la vida política, social i professional a cinquanta persones que l'única cosa que han fet ha sigut ajudar al seu partit amb un donatiu, i que tot haja partit de suposicions no demostrades i indemostrables.

I ademès en el meu cas n'hi ha un arxiu per part del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana dient que no hi ha cap delicte. I ara em fica ahí novament sense que n'hi haja hagut res de nou, potser amb l'únic afany de perjudicar, sense importar-li al jutge que siga cert o no.

La justícia seria justa si fora ràpida, però ja es veu que en este cas no ha sigut així i no crec que ho vaja a ser. Hi ha qui aposta que fins a maig del 2023, que són les eleccions, no n'hi haurà res més.