20 de septiembre de 2017
20.09.2017

La Pilota celebra la seua setmana gran

Des del dilluns 18 al diumenge 24 arranca una setmana repleta d´activitats entorn a l´esport autòcton

20.09.2017 | 13:26
La Pilota celebra la seua setmana gran

La Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana (FPV) desborden el tradicional marc del dia de la pilota per a proposar una setmana d'activitats entorn del nostre esport autòcton.

Amb la inauguració el dilluns 18 de setembre en el Complex Esportiu-Cultural la Petxina de l'exposició fotogràfica #GeneracionsPilota, que romandrà oberta fins al diumenge 24 mostrant una col·lecció en què es representen els valors i la personalitat que transmet la pilota valenciana al llarg dels anys, arranca una setmana d'activitats dedicada a la pilota.

Les activitats inclouran del 22 i 23 de setembre dos jornades formatives anomenades «La formació esportiva del jove pilotari» també en el Complex Esportiu-Cultural La Petxina, així com la projecció de dos partides històriques de pilota valenciana, el 21 la final d'escala i corda de 1995 entre Genovés i Álvaro, 19:30 hores, bar La Murta (Benimaclet) i el 23 la final de 2015 de l'individual de raspall entre Waldo i Moltó (20:00 hores, Casal Gorgera del Dimonis, Mossén Rausell, 4, Campanar).

Com a colofó de la setmana el cor de València acull el pròxim 24 de setembre el Dia de la Pilota Valenciana que celebra ja la 21ª edició. Es tracta d'una jornada matinal, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana (FPV) juntament amb la Fundació Esportiva Municipal, en la qual la pilota pren contacte directe amb els carrers de la ciutat.

Marxa a Peu i Marxa nòrdica
Diumenge que ve arriba la primera prova del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València, després de la parada estiuenca, i ho fa estrenant la modalitat de Marxa a Peu i Marxa nòrdica per als que preferisquen fer el recorregut d'una manera més pausada. Les inscripcions es mantindran obertes fins al dia 21 de setembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook