Francesc Soro i Juan, Soro III, ha visitat hui la redacció de Levante-EMV per a analitzar el pròxim Individual d'escala i corda, del que és quatre voltes campió. El jugador de Massamagrell ha explicat la dificultat del torneig, enguany amb més jugadors que mai, i ha assenyalat que el gran favorit és Puchol II, malgrat que hi ha altres candidats amb moltes ganes d'arribar a la final, com Pere Roc II.

Soro III, que ja porta 17 anys pilotetjant als trinquets, també ha subratllat que encara l'individual amb la filosofia de "partida a partida" i que està acostumat a jugar amb la pressió de ser un dels favorits.

D'altra banda, també ha fet referència a la seua condició de veterà dins del vestidor, on afirma que, de vegades, diu coses als jugadors no agraden. "Sóc exigent amb ells", ha sentenciat.

Soro III, amb una família en que la pilota corre per les venes, ha parlat sobre el 70 aniversario del trinquet Tio Pena de Massamagrell, que este cap de setmana celebrarà una jornada per a festejar-ho.