28 de septiembre de 2017
28.09.2017
Infantil

Hora de tornar a l'escola... de pilota

El dilluns comencen els primers entrenaments en els centres educatius i poliesportius

18.10.2017 | 11:33
Hora de tornar a l'escola... de pilota

A partir del dilluns 2 d´octubre es realitzaran els primers entrenaments de pilota valenciana en els centres educatius i poliesportius

Durant aquesta setmana i els primers dies d´octubre seguiran les matriculacions dels xiquets i xiquetes interessats a jugar a pilota valenciana en la ciutat de València, en els centres educatius i poliesportius. Dilluns que ve començaran a entrenar els grups on s´han matriculat els alumnes suficients. Aquestes activitats es realitzen en horari extraescolar, de dilluns a divendres i estan coordinades per la Fundació Esportiva Municipal de la ciutat de València, la Federació de Pilota Valenciana i els AMPAS dels centres educatius. Els primers dies d´octubre començaran a entrenar en: Borbotó, CEIP Ballester Fandos, CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Gaspar Gil Polo, CEIP Tomás de Montañana, CEIP Santa Teresa, i IES Patraix. En els altres centres durant les pròximes setmanes tractaran de matricular més xiquets per a obrir grups d´entrenament.

L´oferta de centres que volen impartir l´activitat de pilota valenciana són:
- Borbotó
- CEIP Ballester Fandos
- CEIP Rodríguez Fornos
- CEIP Gaspar Gil Polo
- CEIP Tomás de Montañana
- CEIP Nº100
- CEIP Cavite-Illa de Ferro
- CEIP Lluís de Santangel
- CEIP Santa Teresa
- CP Pare Català
- CEIP Nuestra Senyora del Carmen
- IES El Cabanyal
- IES El Saler
- IES Font de Sant Lluís
- IES Maritim
- IES Vicenta Ferrer Escrivà
– Patraix
- Pelayo

L´escola de Pelayo obrirà després de les obres que s´han realitzat en els últims mesos. El segon termini d´inscripció de grups acabara el 14 d´octubre. Les inscripcions d´alumnes estaran obertes tota la temporada, en els grups d´entrenaments que no estiguen complets.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook