Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Noves cites internacionals de pilota a Tavernes Blanques i Godelleta

El municipi de l´Horta acull l´Open de One Wall i la setmana que ve es jugarà la Champions de Llargues

Noves cites internacionals de pilota a Tavernes Blanques i Godelleta

Tavernes Blanques es convertirà este cap de setmana en la capital mundial de la modalitat de One Wall, practicada al llarg del món. L´organització, que corre a càrrec de l´Ajuntament de Tavernes Blanques i del Club de Pilota Carraixet de la mateixa localitat, comptant amb la CIJB, la FPV i Tikatur Viajes com a col·laboradors, ha confirmat l´assistència de més de 110 participants. La majoria dels esportistes provenen del nostre territori, però també figuren jugadors i jugadores d´altres llocs amb tradició en esta vessant esportiva de la pilota a mà, com són França, Bèlgica, Irlanda, Regne Unit, Holanda, País Basc i Estats Units.

En la edició del 2017 de l'Open figuren un total de 72 inscripcions individuals, amb una vintena de participants femenines que jugaran repartides en dues categories, mentre que la resta dels inscrits jugaran en les tres categories masculines. Respecte al torneig de parelles hi haurà un total de 27 equips en dues categories de competició masculina, més altra mixta i de veterans/iniciació, altres 13 parelles jugaran repartides en dues categories femenines.

La presentació serà hui al Pavelló Municipal de Tavernes Blanques a les 19.00 hores, mentre que demà dissabte es jugarà la competició individual, disputant-se la de parelles el diumenge, així com les finals de totes les categories.

Cal tindre en compte que la participació es tot un èxit, ja que l´Open s´ha vist envoltat en la present temporada per altres events de màxim nivell, com va ser l´Europeu de Joves disputat en juliol precisament en Tavernes Blanques, i pel Campionat del Món de Pilota a Mà que es jugarà en novembre en Colòmbia. Aquest fet ha obligat a part dels posibles participants, cas de jugadors de Portugal i Itàlia, a haver d´escollir entre una cita i altra.

I la setmana pròxima aplegarà la setena edició de la Copa des Champions de llargues, amb una programació molt pareguda. El divendres 6 d´octubre es realitzarà l´acte inaugural a l´Ajuntament de Godelleta, dissabte 7 es jugaran les partides de la primera fase en el carrer Major i del País Valencià, mentre que diumenge 8 es tancarà el torneig amb la fase final que es jugarà també en el carrer Major. Els clubs participants són els següents: Kersken (formació belga amb molt de potencial), Thieulain (Bèlgica), Scalvaia (Itàlia), Maubeuge (França), i els tres representants de terres alacantines Benidorm (actual campió de la Lliga de Llargues), Campello (subcampió de llargues) i Agost (campió de la Lliga de Palma).

Compartir el artículo

stats