Soro III i Raúl van guanyar ahir a Marc de Montserrat i Félix (60-50) en la partida especial celebrada al trinquet de Pelayo amb motiu de la festivitat del 9 d´octubre. Les dues parelles van rendir a un alt nivell de joc i el marcador va estar molt igualat fins al últim moment. Amb igualtat a 50, el de Massamagrell va estar més encertat que els rivals i va ser més efectiu en els quinzes decisius, amb l´aportació clau de Raúl.

Tant Soro III com Marc es preparen a consciència per les partides d´esta setmana, quan es jugaran els quarts de final de l´Individual d´escala i corda. El dissabte, a partir de les 18.00 hores, Marc es medirà a Genovés II al mateix trinquet de Pelayo, un escenari que els ha vist jugar als dos pilotaris en els darrers dies. D´altra banda, Soro III jugarà el diumenge, al trinquet de Sueca, davant de Bueno, una de les grans sorpreses del campionat després de desfer-se de Santi de Finestrat. La partida serà a partir de les 18.00 hores.

Soro III, finalista l´edició passada i campió quatre vegades del títol del mà a mà, va constatar ahir amb la seua victòria davant Marc i Félix que es troba en condicions de lluitar per recuperar la corona de l´Individual.

Triomf de Ricard en raspall

El matí de pilota a Pelayo va començar amb una disputada partida de raspall entre Sergio, Ricardo i Ricardet contra Ricard, Brisca i Lorja. L´encontre va acabar amb victòria per als últims (15-25) davant d´un trinquet que va superar la mitja entrada.