Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L´Individual va de bo

Esta setmana quedaran definides les semifinals del torneig del mà a mà

L´Individual va de bo

Ha arribat el moment de la veritat en l'Individual. Arriben els grans favorits. Arriben les partides que captiven els aficionats. La pregunta a hores d'ara és com arriben a elles cada un dels protagonistes. Si atenem als estats de forma física, conclourem que tots els pilotaris programen amb els seus respectius preparadors aplegar a les dates decisives de l'Individual en perfectes condicions.

En eixa preparació professional va marcar el camí el campeonísim Álvaro de Faura, amb molta diferència el pilotari més compromés amb este torneig i amb més títols al seu favor. Huit pilotaris, especialment motivats, afronten la fase de quarts de final.

El dijous, a Massamagrell

La primera de les cites de quarts de final es disputarà demà dijous a partir de les 17 hores a Massamagrell. Juguen dos pilotaris que, a estes hores, no apareixen entre els favorits, però amb mans per a plantar cara a qualsevol. Miguel de Petrer va conquistar el títol en 2010 després de derrotar a un jove Soro III. Ha demostrat qualitat més que sobrada per a este envit. Arriba a la competició sense res a perdre i molt que guanyar. S'enfronta a Fageca, que va aconseguir la final en 2013 i que va perdre contra el millor Soro III. Té condicions per al mà a mà, però arriba després de molts mesos allunyat de les pistes. Caldrà esperar al dijous per a calibrar fins on poden arribar les seues possibilitats.

El divendres, a Vilamarxant

La partida del divendres a Vilamarxant oferix l'atractiu de la presència del campió, Puchol II, enfront de Pere Roc. El màxim favorit, que va demostrar en la partida de dissabte a Pelayo les seues ànsies de victòria i el seu magnífic moment de joc, enfront d'un esquerrà amb moltes ganes, amb qualitat exquisita que mai es rendix. Pot ser una partida gran. Com sens dubte serà la del dissabte en Pelayo, on un recuperat Genovés II que va agradar molt en la reinauguració. Es mesura a un jove Marc que arriba disposat a tot. I quan diem tot, incloem el seu somni d'aconseguir l´accés a la final. La fase de quarts es tancarà diumenge que ve a Sueca a partir de les 18 h amb la partida que mesurarà a Soro III enfront de Bueno.

Cal destacar el que ha fet Bueno: eliminar a Santi, un dels mitgers que fou capaç de disputar una gran final. Atenció al jugador de Meliana, de molta qualitat i condicions per al mà a mà. Les semifinals és jugaren a Vila-real i Guadassuar i la gran final es reserva per a Pelayo, el diumenge 29 d´octubre.

Compartir el artículo

stats