Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Montserrat i Massalfassar lideren l´Edicom Interpobles de Galotxa

Els dos equips completen la primera fase del torneig al front del seus grups en la màxima categoria

Montserrat i Massalfassar lideren l´Edicom Interpobles de Galotxa

Montserrat i Massalfassar han completat la primera fase al front dels seus grups en la màxima categoria del XXXI Campionat Interpobles de Galotxa gran trofeu Edicom.

El Lanzadera Montserrat ha protagonitzat una gran lliga regular en la que només es va deixar tres punts dels díhuit possibles, fet que l´ha atorgat la primera posició del seu grup i el fet de creuar-se amb el quart classificat de l´altre grup, el Caixa Popular Meliana.

Per la seua banda, l´Electrofassar Massalfassar, líder del grup B, només ha perdut una partida de les sis disputades en la primera fase del campionat. Es creuarà amb l´Inmobiliaria Palanca Foios, que ha finalitzat en quart lloc en l´altre grup.

Ovocity Marquesat i Borbotó, segon i tercer classificats del grup B, queden a la espera de conèixer als seus rivals de quarts de final, ja que la partida entre l´Ajuntament de Beniparrell i Restaurant El Xato Quart es va suspendre per les pluges de la setmana passada. Aquesta partida és decisiva per a la classificació final del grup i, conseqüentment, per als primers emparellaments de la fase final.

Fins el moment, el Quart A ocupa el segon lloc amb huit punts, un més que el seu rival, Beniparrell, però cal recordar que la partida tindrà lloc al carrer de la població de l´Horta Sud. Els jugadors del Beniparrell estan obligats a aconseguir els tres punts en joc per a llevar-li el segon lloc de la classificació a Quart. En eixe cas jugarien en quarts contra Borbotó, mentre que el tercer del grup disputaria la primera eliminatòria contra el Marquesat.

Respecte a la competició de les escoles, els creuaments de juvenils ja estan definits. Els joves jugadors del Borbotó s´enfrontaran a Beniparrell, vigent campió de la categoria, i que son els màxims favorits per a revalidar el títol. Montserrat i Massalfassar es jugaran altra de les places per a semifinals. La tercera eliminatoria tindrà a Quart de les Valls i Meliana com a protagonistes, sent els jugadors de l´Horta els actuals subcampions. Tancant aquesta primera ronda de la fase final el creuament entre Marquesat i Foios, en la que els joves del club de la Ribera parteixen com a favorits.

Riba-roja, líder en trinquet

L´Odontica Riba-roja A, amb tretze punts, suma les seues partides per victòries i aquesta setmana, tot i descansar, no perdrà la seua privilegiada posició ja que marxa cinc punts per davant del segon, l´Algímia d´Alfara. Els d´Algímia jugaran en el trinquet de Massalfassar davant l´equip local del club de l´Horta Nord. Alfara de la Baronia, tercer en la taula i defensor del títol guanyat en el 2016, rebrà al seu trinquet a la Pobla de Vallbona, a tres punts de distància.

Compartir el artículo

stats