Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Huit anys jugant finals

Soro III elimina a Miguel i accedeix de nou a la disputa del títol de l´Individual el pròxim diumenge a Pelayo - Marc i Pere Roc II s´enfronten este matí a Guadassuar en l´altra semifinal del mà a mà

Huit anys jugant finals

Pere Roc II i Marc ja coneixen el seu rival en la final. Soro III va complir amb la lògica i es va imposar sense massa problemes a Miguel per 60 a 20 al trinquet de Vila-real. Era la victòria d´un tetracampió que vol recuperar la corona perduda fa un any enfront d´un pilotari que va arribar a les cimes, que continua disfrutant amb este esport però que pensa en un futur fora d´ell.

El de Petrer ha volgut participar en la festa de l´Individual, ha lluitat com correspon a la seua història de campió però tots eren conscients, i segurament inclús ell, de les seues escasses possibilitats davant d´un campió sòlid com el de Massamagrell, que continua somiant amb millorar el seu esplèndid historial.

Així és que Soro III accedix a la seua octava final consecutiva, tota una demostració de la grandea del seu joc.

A les 11.30 hores es juga a Guadassuar la semifinal que enfronta a Pere Roc II contra Marc. Ambdós arriben carregats d´il·lusions, disposats a lluitar fins a l´últim alé. Les apostes eixiran a favor de Pere Roc II després de la seua gesta de derrotar al campió i favorit. Però, les apostes també van eixir a favor de Puchol II a Vilamarxant i es van equivocar.

Circuit La Bolata de llargues

Ja està en marxa la segona edició del Circuit La Bolata de llargues que comptarà enguany amb la participació d´equips procedents d´Agost, Benidorm, El Campello, Parcent, Sella i Mes Pilota-Pelayo.

Relleu, localitat de la Marina Baixa, acull hui la primera jornada competitiva. La fase classificatòria recorrerà també les seus de Callosa d´ Ensarrià, Alfara del Patriarca, Ondara i Xaló.

La final es reserva per a la localitat d´Orba per al pròxim dia 17 de desembre.

Es compta amb el patrocini d´una empresa multinacional que no ha dubtat a apostar per la més genuïna i antiga de les modalitats de la pilota valenciana. Compensacions fixes i premis econòmics interessants fan d´esta competició especialment atractiva per als participants com per als aficionats. Parcent defensarà el títol aconseguit el passat any.

Creix el One Wall

Han començat este cap de setmana els Jocs Esportius de la Generalitat. D´entre les modalitats de pilota valenciana destaca l'imparable creixement de l'One Wall. Per al torneig s´han inscrit més de quaranta escoles amb una participació que supera els 400 jugadors en edat escolar.

A l llarg de la temporada hivernal es desenrotllaran competicions en les distintes modalitats vives d´este esport. Es tracta d'una de les activitats de promoció més destacades de l´àmbit federatiu.

Compartir el artículo

stats