Ismael Vidal "Fageca" (València, 30 anys) ha tornat. El pilotari ha visitat hui Levante-EMV amb una entrevista en la que ha comentat les seues sensacions respecte a la tornada a la competició després de 21 mesos sense jugar per culpa d'una lesió. "El dia que vaig preparar-me la bossa i vaig dir-li a la meua dona que me'n anava a jugar em vaig emocionar", explica el rest valencià.

A més, l'escalater també ha parlat sobre les seues impressions respecte a la final del mà a mà del pròxim diumenge, la pedrera actual de jugadors, la situació actual de la pilota i el Congrés que demà començarà a València.

Fageca va ser eliminat als quarts de final de l'Individual fa dues setmanes a mans de Miguel. Tanmateix, Fageca, finalista en 2014 a Moncada, va oferir una positiva imatge després de molt de temps sense jugar per culpa de la lesió.

D'altra banda, Fageca és un dels jugadors implicats en el Congrés de Pilota que a partir del dijous es celebra a València, amb la finalitat d'arribar a conclusions conjuntes que impulsen el món de la pilota.